Източник lamqta.comОвен  Днес, когато усетите прилив на енергия, възползвайте се от

...
Източник lamqta.comОвен  Днес, когато усетите прилив на енергия, възползвайте се от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Ако не искате проблеми днес, бъдете търпеливи и умни! Насила нищо не става

Източник lamqta.com

Овен 
Днес, когато усетите прилив на сила, възползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване. 

Телец

Днес доста неща в персоналния Ви живот ще зависят от Вашата въздържаност, умения да се грижите за себе си и толерантност към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия обичан човек преди всичко. Ако такива качества се открият в душата Ви в точния момент, няма да зародят никакви проблеми през този ден.
 

Близнаци

Доста доста ще реализиран тези Близнаци, които умеят вярно да слагат ултиматуми и да блъфират. Рискът въодушевява. Благодарение на събитията, нито за минута няма да загубите увереността в личната си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на различен знак, в случай че се опита да наптави напълно същото, ще реализира тъкмо противопоставен резултат. Днес сте склонни да си играете с възприятията на другите, в това число и с тези на хора, които доста почитате. Бъдте деликатни: околните ще Ви простят прегрешенията на този ден, само че неприятния привкус от обидата въпреки всичко ще остане. 
 

Рак

Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.
 

Лъв

Може да разчитате на нарастване на приходите. Трябва да се замислите. Как да похарчите „ непотребните ” пари/. Ако не се отнесете към този въпрос с нужната съвестност, получените суми ще изчезнат по най-удивителен метод и в напълно къс период. Денят е доста подобаващ за благоустройство на жилището, както ще съумеете да създадете комфорт и уют с минимални разноски. Освен това е подобаващ и за начало на взаимен живот с обичания човек. Влюбените, които заминат в този момент на сантиментално пътешестване, ще прекарат времето си прелестно.
 

Дева

Отлично умеете да вършиме много неща. С наслаждение може да се занимавате с тенис на маса, картография, колекциониране на покезни изречения на непознати езици, умеене да разделите цялото на равни елементи, предсказание на бъдещето въз основа на уроците на предишното.... Това, в което сте най-хубави е, че умеете да поддържате връзки с хората, които не са Ви безразлични, и да употребявате за задачата най-необичайни и удивителни способи.
 

Везни

Строгите ограничавания, които са Ви пречели напоследък, най-накрая ще изчезнат - или от самосебе си, или с нечия непозната помощ. Ще Ви останат доста свободно пространство и сила. Този ден моеже да се трансформира в каквото Ви е угодно, та по тази причина използвайте своето въображение и си намерете занятие, което ще Ви е по сърце. Най-сетне ще имате шир за маневри. Това ще Ви даде прелестния късмет да разширите своите хоризонти, и ще пуснете в живота си нови хора.
 

Скорпион

Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия обичан човек, даже той да постави всички вероятни и невъзможни старания с цел да промени обстановката. Тя ще се промени единствено при положение, че Вие мощно поискате това, и насочите много старания за осъществяване на това предпочитание.
 

Стрелец

Няма да се наложи на Вашия обичан човек през днешния ден дълго да Ви уговаря за това или това рисковано деяние, защото и сами ще сте подготвени да поемете някакъв риск и то дори по-голям, в сравнение с той би могъл да си показа. Само се постарайте, да не го шокирате със своята подготвеност. 
 

Козирог

Хубав ден с цел да завъжете нови и перспективни запознанства с очарователни представители на противоположния пол. Погледнете ги, усмихнете се, очаровайте ги и ги омагьосайте.... Въобще - всичко, което умеете, плюс още малко опити... Това ще Ви направи неповторими.
 

Водолей

През този ден ще може да се радвате на хармонични фамилни връзки, взаимно почитание и прелестно другарство в любовта. Има възможност шанс да Ви донесат финансови спекулации, отнасящи се до недвижимо имущество и услуги. Не би трябвало да хитрувате и да извъртате.Ако действате намерено, това ще бъде залога за Вашия триумф!
 

Риби

Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР